Lunchmeny V.40

Måndag

Krämig fiskgryta med musslor och kokt potatis samt örtaioli

**

Fläsklägg med hemslaget rotmos och 2 sorters senap

 

Tisdag

Örtpanerad sejloin med chiliremoulad och citron

**

Kalvfärsbiffar med lingonsky, gröna ärtor och potatispure

 

Onsdag

Ostgratinerade flundrarullader med dillstompad potatis

**

Mangoglacerad fläskcarre med grönsaker,soya & basmatiris

 

Torsdag

Lättrimmad torsk med örtgrön pepparotssås & kokt potatis

**

Mustig höstgryta med svamp, bönor och höstprimörer

 

 Fredag

Ugnshalstrad lax i bit med len vitvinssås och sockerärtor

**

Helstekt oxinnanlår med rödvinssky och provencalsk potatis

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning