Lunchmeny V.4

Måndag

Ugnsstekt sejfilé med brynt smör, potatis/blomkålspuré

**

Benfri kotlett av Upplandsgris med fikonsky & vitlöksfrästa vaxbönor

 

Tisdag

Stekt strömming med ört & ansjovissmör samt stompad potatis

**

Siciliansk lasange med tomat & rödlökssallad

 

Onsdag

Fiskpanetter med dill & gurkmajjo, kokt potatis

**

Urbenat kycklinglår på västindiskt vis med grönsaker & ris

 

Torsdag

Rullad Pangasiusfilé med citrongräsbuljong & basmatiris

**

Gulaschgryta med tärnad potatis, gräddfil & persilja

 

Fredag

Friterad fiskfilé med sötsyrlig mangodipp & basmatiris

**

Helstekt fransyska av kalv serveras med tomat/basilicasky, balsamiclök & parmesanpuré

Vi serverar alltid

Vegetarisk gryta

Vegetarisk soppa