Lunchmeny V.4

Måndag
Alaska pollock med marinerade tomater, basilika och fetaost
**
Merquezkorv på lamm samt bbq-rostad potatis & vitlökskräm

Tisdag
Stekt strömming med potatismos,skirat smör och lingon
**
Köttfärslimpa på vildsvin & gårdsgris med svampsås & saltgurka

Onsdag
Kap kummel med tomatsås & musslor,parmesan & pasta
**
Gårdskycklingbröst med rödvinsky,fetaost och stekt potatis

Torsdag
Pankopanerad sej med honungsrostade rotsaker & picklesmajjo
**
Strimlad fransyska med kokos & rödcurry,limeblad & grönsaker

Fredag
Fiskfärsqueneller med krämig hummersås och kräftstjärtar
**
Helstekt fläskkarre med potatisgratäng och timjanskysås

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning