Lunchmeny V.4

Måndag

Panerad sejfilé med gurkmajjo, potatismos och citronbit

**

Helstekt fläskkarré med stekt kulpotatis och krämig svampsås

 

Tisdag

Pocherad rödspätta med brysselkål och vitvinsås

**

Köttfärslimpa med jalapeños och yoghurtsås samt stekplugg

 

Onsdag

Ugnsbakad uerfilé med vitlökscremé & rotfruktsstomp

**

Kycklinggryta med rödcurry och kokos samt basmatiris

 

Torsdag

Chilimarinerad hoki med soyasås vitlöksfrästa grönsaker  

**

Fransyska med pepparrotssås & grönsparris samt potatismos

 

Fredag

Lättrimmad lubbfilé med stekt bacon och surkålsstomp

**

Helstekt kalv med potatisgratäng och örtsmörad skysås

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning