Lunchmeny V.4  

 

Måndag

Sprödbakad torsk med dansk remouladsås & kokplugg

**
Honungsbakad fläskkarré med svamp och timjanssky

 

Tisdag

Parmesanbakad sejfilé med krämig tomatsås och stomp

**

Fransk saucisson, gräddstuvad surkål och rostad plugg

 

Onsdag

Hokifilé med garam masalasås och rostat kokosris

**

Kycklinggryta med citron, rosmarin och svarta oliver

 

Torsdag

Kummel med vitlökschampinjoner och sauterad zuccini

**

Helstekt vildsvin med kantarellgräddsås och rödkål

 

Fredag

Fisk & skaldjursgratäng med krämig saffransås och kokt ris

**

Små wallenbergare med mandelpotatispure och rårörda lingon

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning