Lunchmeny V.4

 

Måndag

Panerad flundra med kall dill, ägg och pepparrotscremé

**

Brässerad kyckling med ratatouille och rostad potatis

 

Tisdag

Fiskgratäng med hokifilé och kräftsås samt grön sparris

**

Kålpudding med kokt potatis samt skysås & rårörda lingon

 

Onsdag

Ugnsbakad torskfilé med indisk lins-sås, basmatiris

**

Viltgryta med trattkantareller, enbär och potatismos

 

Torsdag

Sejfilé med frisk ört & kaprissås samt kokt plugg

**

Ingerfärsglaserad fläskbog med hemkokt rotmos

 

 Fredag

Halstrad lax i bit med grön currysås och pak choi

**

Vitlöksmarinerad nötfransyska med rödvinssås & rotsaker

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan, använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning