Lunchmeny V.4
Måndag
Panerad flundra med kall dill, ägg och pepparrotscremé
**
Brässerad kyckling med ratatouille och rostad potatis
Tisdag
Fiskgratäng med hokifilé och kräftsås samt grön sparris
**
Kålpudding med kokt potatis samt skysås & rårörda lingon
Onsdag
Ugnsbakad torskfilé med indisk lins-sås, basmatiris
**
Viltgryta med trattkantareller, enbär och potatismos
Torsdag
Sejfilé med frisk ört & kaprissås samt kokt plugg
**
Ingerfärsglaserad fläskbog med hemkokt rotmos
Fredag
Halstrad lax i bit med grön currysås och pak choi
**
Vitlöksmarinerad nötfransyska med rödvinssås & rotsaker
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan, använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning