Lunchmeny v.4

Lunchmeny V.4

 

Måndag

Kapkummel med kokos, ingefära och koriander samt ris

**

Marinerad kyckling med rödvinssky och rotfruktsgratäng

 

Tisdag

Sejfile provencale med oliver, kapris och vitlök

**

Fetaostbiffar med skivad stekplugg & youghurtsås

 

Onsdag

Pocherad flundra med vitvinssås och kok plugg

**

Brässerade anklår med pumpa salsa och apelsinsås

 

Torsdag

Skaldjurspaella med blandad fisk, saffran och vitlök

**

Klassisk oxkindsgryta med gelé och mandelpotatispure

 

 Fredag

Indisk fiskgryta med heta smaker och kryddigt ris

**

Helstekt biffrad med rotfruktsstavar, bearnaise och skysås

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning