Lunchmeny V.39
Måndag
Bakad kummelfilé med smörad vitvinssås, räkor och
färskpotatis
Helstekt ”tri tip”
av kalv med tryffelsky & potatisgratäng
Veckans husman: Korv stroganoff med ris
Veg: Krämig rotfruktsgryta med spenat & kantareller
Tisdag
Ugnstekt lubbfilé med
rödbetor, kapris & brynt pepparotssmör samt nypotatis
Raggmunk med stekt rimmat sidfläsk och rårörda lingon
Veckans husman: Korv stroganoff
med ris
Veg: Quorngryta med bönor & blomkål
Onsdag
Fisk & skaldjursgryta ”bouridde” med glaserade rotfrukter
och kokt potatis
Helstekt top blade av oxe med balsamsky, rödvinssmör och potatispuré
Veckans husman: Korv stroganoff
med ris
Veg: Texas oumph
Torsdag
Ärtsoppa och
pannkaksbuffé ät så mycket du vill
Ångad kolja med citron & parmesansås, syltad rödlök och pommes duchesse
Boeuf Bourgignon med rökt sidfläsk och svamp serveras med potatispuré
Veckans husman: Korv stroganoff
med ris
Veg: Chili sin carne med gräddfil & ris
Fredag
Pankostekt sejfilé med dansk remouladsås och kokt potatis
Schnitzel ”cordon blue” med gräddkokt svamp och råstekt potatis
Veckans husman: Korv stroganoff
med ris
Veg: Sojafärsgryta med rostad paprika och kokos