Lunchmeny V.39

Måndag
Bakad kummelfilé med smörad vitvinssås, räkor och färskpotatis
 Helstekt ”tri tip” av kalv med tryffelsky & potatisgratäng
 Veckans husman:
Korv stroganoff med ris
Veg: Krämig rotfruktsgryta med spenat & kantareller

Tisdag
  Ugnstekt lubbfilé med rödbetor, kapris & brynt pepparotssmör samt nypotatis
Raggmunk med stekt rimmat sidfläsk och rårörda lingon
Veckans husman: Korv stroganoff med ris
Veg: Quorngryta med bönor & blomkål

Onsdag
Fisk & skaldjursgryta ”bouridde” med glaserade rotfrukter och kokt potatis
Helstekt top blade av oxe med balsamsky, rödvinssmör och potatispuré
Veckans husman: Korv stroganoff med ris
Veg: Texas oumph
Torsdag

Ärtsoppa och pannkaksbuffé ät så mycket du vill
Ångad kolja med citron & parmesansås, syltad rödlök och pommes duchesse
Boeuf Bourgignon med rökt sidfläsk och svamp serveras med potatispuré
Veckans husman: Korv stroganoff med ris
Veg: Chili sin carne med gräddfil & ris
Fredag
Pankostekt sejfilé med dansk remouladsås och kokt potatis
Schnitzel ”cordon blue” med gräddkokt svamp och råstekt potatis
Veckans husman: Korv stroganoff med ris
Veg: Sojafärsgryta med rostad paprika och kokos