Lunchmeny V.39

 

Måndag

Fetaostbakad fisk med tomat och oliver samt kokt potatis

**

Chorizo med rostad potatis & marinerade tomater samt skysås

 

Tisdag

Ugnsbakad sejfilé med kokosgrädde och curry samt basmatiris

**

Helstekt fransyska med potatismos, gelé och svampsås

 

Onsdag

Flundrarullader med hackade örter och krämig musselsås

**

Kycklinggryta med rödvin, champinjoner och smålök

 

Torsdag

Alaska Pollock med apelsinsås och potatissallad med linser

**

Kalvfärslimpa med skysås, rårörda lingon och potatispuré

 

Fredag

Panerad fisk med ört & vitlöksremoulad samt kokt potatis

**

Mustig chiligryta med paprika, bönor, majs och kokt ris.

 

 

 

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning