Lunchmeny V.39

Måndag

Kokt torsk med brynt smör, pepparrot och kräftstjärtar

**

Kycklinglårfilé med dragon & dijonsenapsås samt rostad plugg

 

Tisdag

Kummel med spenatsås, kokt ägg och stompad potatis

**

Helstekt fläskytterfilé med gräddsås och pressgurka

 

Onsdag

Pocherad flundra med ramslöksås och potatismos med dill

**

Färsbiffar med jalapeños och rostad paprika samt youghurtkräm

 

Torsdag

Ugnsbakad sej med sauterad lök, soltorkad tomat och fetaost

**

Strimlad fransyska med ingefära, chili och thaibasilika

 

Fredag

Fiskgryta med tomat, grönsaker och saffransaioli

**

Helstekt kalvstek med trattkantarellsås och rotsaker

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning