Lunchmeny V.39
Måndag
Torskfile med spenat & champinjonsås samt kokt plugg
**
Örtstekt kotlettrad med rosmarinssky och parmesanstomp
Tisdag
Panerad rödspätta med dansk remouladsås och dillpotatis
**
Ostgratinerad köttfärslimpa med potatis & senapspure
Onsdag
Sesambakad hokifile med grönsaker & ingefära i soyasås
**
Rimmad oxbringa med krämig pepparrotssås och kokt potatis
Torsdag
Sardellsmörsbakad sejfile med italiensk tomat & basilikasås
**
Fläskschnitzlar med vitlöksrostad potatis och kaprissky
Fredag
Chilimarinerad lax med grönsaksbulgur & limeyoughurtsås
**
Kryddrullat & rosastekt oxinnanlår med krämig svampsås
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning