Lunchmeny V.39

Måndag

Torskfile med spenat & champinjonsås samt kokt plugg

**

Örtstekt kotlettrad med rosmarinssky och parmesanstomp

 

Tisdag

Panerad rödspätta med dansk remouladsås och dillpotatis

**

 Ostgratinerad köttfärslimpa med potatis & senapspure

Onsdag

 Sesambakad hokifile med grönsaker & ingefära i soyasås

**

Rimmad oxbringa med krämig pepparrotssås och kokt potatis

 

Torsdag

Sardellsmörsbakad sejfile med italiensk tomat & basilikasås

**

Fläskschnitzlar med vitlöksrostad potatis och kaprissky

 

 Fredag

Chilimarinerad lax med grönsaksbulgur & limeyoughurtsås

**

 Kryddrullat & rosastekt oxinnanlår med krämig svampsås

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning