Lunchmeny V.38

Måndag

Sprödbakad torsk med kall sås och kokt färskpotatis

**

Syrliga isterband med potatismos, senap och rödbetor

 

Tisdag

Flundrafilé och hoki med grädde, jalapeños och grönsaker

**

Majskyckling med gräddsås, svartvinbärsgele & pressgurka

 

Onsdag

Sejfilé med ratatouille och rostad parmesanpotatis

**

Helstekt karré av gårdsgris med ingefärssås och äppelmos

 

Torsdag

Kokt, lättrimmad Alaska Pollock med stuvad spenat & potatis

**

Nötfärsbiffar med mynta och fetaost samt skysås och rotsaker

 

Fredag

Laxlåda med pasta, grönsaker, lagrad ost och bechamelsås

**

Pulled turkey med barbequesås, avocadokräm och rostplugg

 

 

 

 

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning