Lunchmeny V.38

 

Måndag

Tempurabakad torskfilé med sötsur sås och basmatiris

**

Thüringer bratwurst med surkålsstompad potatis och skysås

 

Tisdag

Marinerad Uer med sås på kokos, chili och ananas

**

Kycklinggryta med citron, färska örter och oliver

 

Onsdag

Hjortfärsbiffar smaksatta med fyra kryddor och potatismos

**

Koljafilé med stuvade champinjoner och kokt potatis

 

Torsdag

Pocherad hoki med gräddkokt purjolök och spenat

**

Tjocka revben med chili & vitlökssky samt rostad kulplugg

 

Fredag

Krämig fisk & skaldjursgryta med kokta blåskal och potatis

**

Rosastekt kalvstek med salviagräddsås och timjansrostad plugg

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning