Lunchmeny V.38
Måndag
Panerad torskfilé med gurkmajonnäs & citronbit
**
Soyamarinerad fläskkarré med koreansk sötsur sås &
rostad plugg
Tisdag
Flundrarullader med spenat & broccoli samt örtsås
**
Mangoglacerade drumsticks med BBQ-sås & basmatiris
Onsdag
Uerfilé med gul currysås, frästa grönsaker & ris
**
Färsbiffar med krämig svampsås, salladslök & kokt potatis
Torsdag
Skäddafilé med dill & messmörsås samt kokt potatis
**
Mustig nötköttsgryta med svart vinbärsgelé & potatismos
Fredag
Fiskgryta med blåmusslor & rotfrukter & aioli
**
Helstekt kalvfransyska med salviagräddsås & parmesanpuré
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning