Lunchmeny V.38

Måndag
Panerad torskfilé med gurkmajonnäs & citronbit
**
Soyamarinerad fläskkarré med koreansk sötsur sås &
rostad plugg

Tisdag
Flundrarullader med spenat & broccoli samt örtsås
**
Mangoglacerade drumsticks med BBQ-sås & basmatiris

Onsdag
Uerfilé med gul currysås, frästa grönsaker & ris
**
Färsbiffar med krämig svampsås, salladslök & kokt potatis

Torsdag
Skäddafilé med dill & messmörsås samt kokt potatis
**
Mustig nötköttsgryta med svart vinbärsgelé & potatismos

Fredag
Fiskgryta med blåmusslor & rotfrukter & aioli
**
Helstekt kalvfransyska med salviagräddsås & parmesanpuré

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning