Lunchmeny V.37
Måndag
Skaldjursgratinerad havskattfilé med prästostduchesse
Hjortfärsbiff med enbärsgräddsås, lingon och stekt potatis
Veckans husman: Gräddkokt viltskav med potatispuré och lingon
Grönt: Krämig svampragu med bakad tomat
Tisdag
Ugnsbakad kummel med mandelpesto och krämig
saffransrisotto
Raggmunkar med rimmat sidfläsk och rårörda lingon
Veckans husman: Gräddkokt viltskav med potatispuré och lingon
Grönt: Mexikansk sojafärsgryta
Onsdag
Ångad torsk med ägg, räk &
pepparrotshack samt brynt smör och kokt potatis
Ost & svampfylld fläskytterfilé med bacon & rödlökssky samt
potatispuré
Veckans husman: Gräddkokt viltskav med potatispuré och lingon
Grönt: Böngryta med örter & grönsaker
Torsdag
Kräftans sopp & pannkaksbuffé
Lök & pankostekt sejfilé med citroncréme och kokt potatis
Rödvinsbrässerad kalvstek med rosépepparsås och råstekt potatis
Veckans husman: Gräddkokt viltskav med potatispuré och lingon
Grönt: Rostad sötpotatisgryta med kokos & mandel
Fredag
Krämig fisk & skaldjursgryta med smak av apelsin och saffran serveras med kokt potatis
Vitlöksstekt majskyckling med dragonsky & potatisgratäng
Veckans husman: Gräddkokt viltskav med potatispuré och lingon
Grönt: Blomkålsgryta med kikärtor och curry