Lunchmeny V.37

MÅNDAG 07/09
Lammcurry serveras med rostat mandelris och ananaschutney
Ångad torsk med hack på räkor, ägg och pepparrot serveras med dillslungad färskpotatis och brynt smör
Grönt: Rostad provencalsk rotfruktsgryta
Sallad: Ceasarsallad (serveras från köket)

Tisdag 08/09
Pannbiff med karamelliserad lök, potatispuré och rårörda lingon
Bouillabaisse med lax, sej, räkor och musslor samt rouille
Grönt: Blomkålsgryta med saffran och paprika

Onsdag 09/09
Schnitzel ”Cordon Blue” med gräddkokt champinjon samt pommes Lyonaisse
Fiskgratäng med Pommes duschesse
Grönt: Bön och linsgryta med tomat & örter

Torsdag 10/09
Ärtsoppa och pannkaksbuffé ät så mycket ni vill!!
Shepherds Pie med saltgurka och gräddfil
Laxburgare med rostad majsaioli och stekt färskpotatis
Grönt: Sojafärsgryta med rostade rotfrukter

Fredag 11/09
Porchetta på fläskkarré med salsa verde och råstekt på potatis
Tempura friterad sejfilé med wasabimajjo och grönsaksris
Grönt: Vegansk ”chili gryta”