Lunchmeny V.37
Måndag
Panerad, friterad fisk med kall majonnässås och citronbit
**
Syrliga småländska isterband med potatismos och senap
Tisdag
Ugnsbakad Alaska Pollock med vitvinssås och färska örter
**
Kryddiga kycklingbröst med rattatouille och gult ris
Onsdag
Stekt strömming med skirat smör, lingon och potatismos
**
Köttfärslimpa med soltorkade tomater och salviagräddsås
Torsdag
Kapkummel med tomatsås och parmesanrostade potäter
**
Fläskkarré med ädelostsås, jalapeños och stekt kulplugg
Fredag
Indisk fiskgryta med röda linser och kokosgrädde
**
”Mixgrill” med bbq-dipp, het tomatsalsa, skysås & klyftpotatis
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning