Lunchmeny V.37

Måndag

Panerad, friterad fisk med kall majonnässås och citronbit

**

Syrliga småländska isterband med potatismos och senap

Tisdag

Ugnsbakad Alaska Pollock med vitvinssås och färska örter

**

Kryddiga kycklingbröst med rattatouille och gult ris

Onsdag

Stekt strömming med skirat smör, lingon och potatismos

**

Köttfärslimpa med soltorkade tomater och salviagräddsås

Torsdag

Kapkummel med tomatsås och parmesanrostade potäter

**

Fläskkarré med ädelostsås, jalapeños och stekt kulplugg

Fredag

Indisk fiskgryta med röda linser och kokosgrädde

**

”Mixgrill” med bbq-dipp, het tomatsalsa, skysås & klyftpotatis

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning