Lunchmeny V.37

Måndag

Ugnsbakad flundra med prästost och bladspenat

**

Chorizo med skysås samt vitlök & persiljeslaget potatismos

 

Tisdag

Mangoglaserad fläskkarré med rostad potatis och yoghurtdipp

**

Hooki med röd currysås, basmatiris med rostade solrosfrön

 

Onsdag

Oliv & kaprisbakad sejfile med tomatsås och potatisstomp

**

Nötfärsbiffar med löksky, kokt potatis och rårörda lingon

 

Torsdag

Kapkummel med krämig basilikasås och rostad potatis

**

Portergryta med rotsaker, potatismos och svartvinbärsgele

 

Fredag

Alaska pollock med svampsås och rostade rotsaker

**

Kryddig kyckling med linser och curry samt sötpotatispuré

 

 

 

 

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning