Lunchmeny V.37

Måndag
Sprödbakad torsk med kall kapris & citronmajjonäs
**
Syrliga Isterband med potatismos & inlagda rödbetor

Tisdag
Ugnsbakad hokifilé med dragonsås & rostad potatis
**
Indisk kycklinggryta med ingefärskokt basmatiris

Onsdag
Pocherad sejfilé i låda med kokt ägg, dill & skirat smör
**
Fläsksida med timjan & persilja samt örtsmörad skysås

Torsdag
Kapkummelfilé med tomat & basilikasås & rostade rotsaker
**
Kalvfärsjärpar med persiljegräddsås & pressgurka

Fredag
Regnbågsfilé med fänkål & sockerärtor samt hollandaisås
**
Helstekt fransyska med balsamicosky & ruccolaslungad plugg

Tips: Köp våra lunchkuponger och gå före i kön till kassan 1000:-/10st

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning