Lunchmeny V.38

Måndag

Panerad torskfile med syrlig dragon och vitlöksremoulad

**

Helstekt fläskkarre med senapsgräddsås och potatispure

 

Tisdag

Gratinerad kaviarströmming med örtvispad potatispure

**

Färsbiffar med fetaost och persilja samt timjanssky

 

Onsdag

 Ugnskokt sejfile med dillbakade rödbetor & brynt smör

**

Västindisk kycklinggryta med kokosgrädde och grönsaker

 

Torsdag

Pocherade flundrafileer med räkor och krämig musselsås

**

Kalv & dillgryta med höstprimörer och palsternackspure

 

 Fredag

Ugnsbakad lax i bit med ruccolapotatis och hollandaisesås

**

Helstekt oxinnanlår med rostad potatis och rödvinssås

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning