LUNCHMENY V.36

Måndag

Vitlöksbakad torsk med gräslökspure och crabfishröra

**

Strimlad fransyska i teriyakisås med koreanska grönsaker

 

Tisdag

Pesto marinerad sejfilé med provencalsk concassé  

**

Lammfärsbiffar med mynta och chili samt skysås

 

Onsdag

Pariserstekt flundra med frästa champinjoner & brynt smör

**

Helstekt fläskytterfilé med fransk senapssås och rotfrukter

 

Torsdag

Fisklåda med sauterad gul lök och purjo samt krämig dillsås

**

Stekt fläsk med löksås och kokt potatis 

 

Fredag

Västindien kryddad lax med het kokossås och basmatiris

**

Helstekt nötbit med gräddsås, lingon och inlagd gurka

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning