Lunchmeny V.36

Måndag
Smörconfiterad långafilé med musselsås och pommes duchesse  
Majskycklingfile med dragonsås och stekt svamp samt stekt potatis
Veckans husman: Köttbullar med gräddsås och kokt potatis
Vegan: Tomat & fänkålsgryta med bönor
Tisdag
Fisk & skaldjursgryta med aioli och färsk potatis
Raggmunkar med rimmat sidfläsk och rårörda lingon
Veckans husman: Köttbullar med gräddsås och kokt potatis
Vegan: Ratatouiile med oumph

Onsdag

Pankostekt sejfilé med dill & citroncréme samt kokt potatis+ 
Nattbakad kalv ”tri tip” med blåbärsreduktion & potatisgratäng,

Veckans husman: Köttbullar med gräddsås och kokt potatis
Veg: Krämig svampgryta med rotfrukter

Torsdag

Kräftans sopp och pannkaksbuffé med sylt och grädde
Krispig fiskbiff med rökt lax, kapris & rödlök serveras med gräddkokt potatis
Lammlasagne med bakad tomat, chevre & honungsrostad mandel  
Veckans husman: Köttbullar med gräddsås och kokt potatis
Vegan: Böncasserole med sojakorv

Fredag

Citronbakad lax med sandefjordsås, smörstekta sojabönor och dillpotatis   
Helstekt kalvytterfilé med kantarellsås, körsbärssky & råstekt potastis
Veckans husman: Köttbullar med gräddsås och kokt potatis
Vegan: Cajungryta med kokos och ananas