Lunchmeny V.36
Måndag
Panerad flundra med kall sås på dill och picklad gurka
**
Frukostkorv med pepparrotssås och kokt potatis
Tisdag
Strömming i form med Kalles kaviar, grädde och färska örter
**
Majskycklingbröst med mynta- tzatziki och rostade rotfrukter
Onsdag
Ugnsbakad sej med fetaostbakade rödbetor och stompad plugg
**
Provencalska nötfärsbiffar med kryddigt örtsmör och skysås
Torsdag
Lättrimmad koljafilé med kantarellsås och kokt potatis
**
Koreansk pyttipanna med kimchisallad och kokt ris
Fredag
Fiskgryta med grönsaker och chili samt limeaioli
**
Fläskschnitzlar med kaprissky, citron och anjovis
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning