Lunchmeny V.36

 

 

Måndag

Panerad flundra med kall sås på dill och picklad gurka

**

Frukostkorv med pepparrotssås och kokt potatis

 

Tisdag

Strömming i form med Kalles kaviar, grädde och färska örter

**

Majskycklingbröst med mynta- tzatziki och rostade rotfrukter

 

Onsdag

Ugnsbakad sej med fetaostbakade rödbetor och stompad plugg

**

Provencalska nötfärsbiffar med kryddigt örtsmör och skysås

 

Torsdag

Lättrimmad koljafilé med kantarellsås och kokt potatis

**

Koreansk pyttipanna med kimchisallad och kokt ris

 

Fredag

Fiskgryta med grönsaker och chili samt limeaioli

**

Fläskschnitzlar med kaprissky, citron och anjovis

 

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning