Lunchmeny V.36

 

Måndag

Tempurabakad torskfilé med chilimajjo & koriander

**

Helstekt svensk karré med peppargräddsås & stomp

 

Tisdag

Sejfilé med persiljesmörad vitvinssås & citronbit

**

Ugnsgrillade drumsticks med BBQ-sås & sesamkokt ris

 

Onsdag

 Pocherad koljafilé med dill & kräftsås samt potatispuré

**

Vilt & nötfärsbiffar med lingonsky & kantareller

 

Torsdag

Marinerad hokifilé med krämig currysås & ris

**

Nötköttsgryta med dill & rotsaker samt kokt potatis

 

 Fredag

 Fiskgryta med tomat, färska örter & saffransaioli

**

Helstekt kalvinnanlår ”Vitello tonnato”, skysås & kapris/tonfisksås

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning