Lunchmeny V.36

Måndag

Torskrygg med tomat och saffran samt strimlad fänkål

**

Fläskkarré-schnitzel med grönpepparsås och stekplugg

 

Tisdag

Panerad sejfile med tzatziki och potatisstomp

**

Viltfärsbiffar med kantarellsås & kokt potatis

 

Onsdag

Kryddiga fiskqueneller i currysås med basmatiris

**

Stekt rimmat fläsk med löksås och kokt potatis

 

Torsdag

Kummel i ugn med frästa champinjoner & dijonsenapssås

**

Tandoorigryta med kyckling, grönsaker & youghurt

 

Fredag

Sweetchili-marinerad lax med avocadosalsa och bulgursallad

**

Pepparstekt oxinnanlår med vitlöksfräst haricuvert & parmesanrostad plugg

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning