Lunchmeny v.35

Måndag

Sej i ugn med purjolök, ädelost och kokt potatis

**

Korv special med baconpuré och senap samt dippsåser

 

Tisdag

Sprödbakad kapkummel med curryremoulad och dillstomp

**

Helstekt nötbit med het rubbing, skysås och rostad potatis

 

Onsdag

Parmesanöverbakt torsk med räkor, persilja och musslor

**

Vitlöksmarinerad kyckling med rostad tomat & paprikasalsa

 

Torsdag

Stark fiskargryta på Indiskt vis, med yoghurt och koriander

**

Ostgratinerad lasagne med vitlök och sambal

 

Fredag

Thaimarinerad lax med gröncurrysås och pakchoi

**

Helstekt fläskcarré med bbqdipp och klyftpotatis

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning