Lunchmeny V.35

Måndag

Panerad torsk med remoulad sås, kokt potatis & citronbit

**

Helstekt grisytterfilé med grönmögelsås och potatismos

 

 

Tisdag

Mangochutney- marinerad sej med grönsaksris och rödcurry

**

Strimlad fransyska med smålök, grönpepparsås och kokt plugg

 

 

Onsdag

Alaska pollock med norrländsk örtsås & gräslöksplugg

**

Kycklinglårfilé med sötsursås, grönsaker och basmatiris

 

 

Torsdag

Harissa -bakad lax med soltorkad tomater & grönsaksbulgur

**

Köttfärslimpa med champinjonsås och lingonsylt

 

 

Fredag

Fiskgryta med saffran, vitlök, chili och skaldjursmix

**

Bbq- stekt flankstek med chilisky, rostplugg & het paprikadipp

 

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning