Lunchmeny V.35
Måndag
Panerad torsk med remoulad sås, kokt potatis & citronbit
**
Helstekt grisytterfilé med grönmögelsås och potatismos
Tisdag
Mangochutney- marinerad sej med grönsaksris och rödcurry
**
Strimlad fransyska med smålök, grönpepparsås och kokt plugg
Onsdag
Alaska pollock med norrländsk örtsås & gräslöksplugg
**
Kycklinglårfilé med sötsursås, grönsaker och basmatiris
Torsdag
Harissa -bakad lax med soltorkad tomater & grönsaksbulgur
**
Köttfärslimpa med champinjonsås och lingonsylt
Fredag
Fiskgryta med saffran, vitlök, chili och skaldjursmix
**
Bbq- stekt flankstek med chilisky, rostplugg & het paprikadipp
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning