Lunchmeny V.35
Måndag
Sejfilé med skaldjurssås och dillslungad potatis
**
Fänkåls- salsiccia med surkål, skysås & potatismos
Tisdag
Ugnsbakad flundra med grädde, senap och färska örter
**
Pulled pork med barbeque sås, gräddfil och grillad majs
Onsdag
Pocherad torsk med kokt ägg, pepparrot och dillstomp
**
Marinerad kycklinglårfilé med het mangosås och basmatiris
Torsdag
Kolja med svamp och gräslöksås samt kokt plugg
**
Kalvfärsbiffar med basilika samt ratatouille & rostplugg
Fredag
Krämig fiskgryta med dragon & saffran, kokt plugg
**
Helstekt fransyska med rödvinssky och potatisgratäng
ucerade råvaror till all matlagning på iska samt närproa
chaVi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning