Lunchmeny V.35

Måndag

Sejfilé med skaldjurssås och dillslungad potatis

**

Fänkåls- salsiccia med surkål, skysås & potatismos

 

Tisdag

Ugnsbakad flundra med grädde, senap och färska örter

**

Pulled pork med barbeque sås, gräddfil och grillad majs

 

Onsdag

Pocherad torsk med kokt ägg, pepparrot och dillstomp

**

Marinerad kycklinglårfilé med het mangosås och basmatiris

 

Torsdag

Kolja med svamp och gräslöksås samt kokt plugg

**

Kalvfärsbiffar med basilika samt ratatouille & rostplugg

 

Fredag

Krämig fiskgryta med dragon & saffran, kokt plugg

**

Helstekt fransyska med rödvinssky och potatisgratäng

 

 

ucerade råvaror till all matlagning på iska samt närproa

chaVi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning