Lunchmeny V.35

 

Måndag

Panerad flundra med kall ört & kaprissås

**

Två sorters korv med surkål & timjansky

 

Tisdag

Kokt torskfilé med ägg- & persiljesås

**

Skinkstek i ugn med gräddsås & svart vinbärsgelé

 

Onsdag

 Hokifilé med grön currysås & ingefärskokt ris 

**

Kalvfärsbiffar med skysås & smörslungade gröna ärtor

 

Torsdag

Sejfilé med honung & fetaostbakade rödbetor

**

Ugnsbrässerade kycklingbröst med het tomatsås & rotfruktsbulgur

 

 Fredag

 Pocherad koljafilé med örtsmörad sås & fräst savoykål

**

Helstekt fransyska med svampsås & rostad potatis

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning