Lunchmeny V.35
Måndag
Tempurabakad torskfile med chiliremoulad och citronbit
**
Blandade korvar med stekt lök, timjanssky och rostad plugg
Tisdag
Sejfile med tomat & basilikasås samt ruccolaoljad plugg
**
Strimlad biff med champinjoner & smålök i fransk senapssås
Onsdag
Ugnsstekt kummel med dill & fänkål i krämig skaldjurssås
**
Kycklinggryta med kantareller, rotfrukter och rödvinssky
Torsdag
Het fiskgryta med vitlök, chili och kräftstjärtar samt aioli
**
Köttfärslimpa med grönpepparsås, saltgurka och gele
Fredag
Tomat & chilimarinerad lax med yoghurtsås & guacamole
**
Helstekt fläskytterfile med vitlöksbearnaise och rostplugg
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning