Lunchmeny V.35

Måndag

Hokifile med bambuskott i teriyakisås med basmatiris

**

Helstekt fläskytterfile med bbqsås och rostad plugg

 

Tisdag

Kokt kolja med kall ört & vitlökssås samt bulgursallad

**

Kalvfärsbiffar med krämig svampsås och potatismos

 

Onsdag

Krämig fiskgratäng med spenat, broccoli och grönmögelost

**

Mexikansk kyckling med jalapeños och frästa grönsaker

 

Torsdag

Ugnsbakad Alaska sej med dragonsås & champinjoner

**

Pepparrotskött med brässerade rotfrukter och persilja

 Fredag

Flundra rullader i hummer & dillsås samt kräftstjärtar

**

Slottsstek med gräddsås och pressgurka samt vinbärsgele

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning