Lunchmeny V.34
Måndag
Fisk & skaldjursgratäng med pommes
duchesse
Helstekt
kalventrecôte med choronsås & stekt potatis
Veckans husman: Isterband med dillstuvad potatis
Veg: Rostad
rödbetsgryta med fetaost
Tisdag
Ångad kolja med skaldjurscréme och kokt potatis
Lammfärsbiff med rosmarinsky, basilikamajjo och rostad potatis
Veckans husman: Isterband med
dillstuvad potatis
Veg: Cajunkryddad bön & linsgryta
Onsdag
Sotad teriyakilax med wasabidipp och brynt mandelris
Confiterat anklår med tryffelsky samt potatis & västerbottenpuré
Veckans husman: Isterband med
dillstuvad potatis
Veg: Mexikansk sojafärsgryta
Torsdag
Ärtsoppa och
pannkaksbuffé ät så mycket du vill
Krämig fisk & skaldjursgryta med dillslungad potatis
Ciderbrässerad kycklingfilé med dragonsås och rispilaff
Veckans husman: Isterband med
dillstuvad potatis
Veg: Rotfruktsgryta med svamp & grädde
Fredag
Ugnsbakad Kungsflundra med ”sauce ninon” stekt svartrot och
kokt potatis
Schnitzel ”cordon blue” med gräddkokt svamp och råstekt potatis
Veckans husman: Isterband med
dillstuvad potatis
Veg: Sötpotatisgryta