Lunchmeny V.34

 

Måndag

 Panerad torskfilé med dansk remoulad & kokt plugg

**

Helstekt fransyska från Ranger Walley med timjansky

 

Tisdag

Sejfilé med gräddkokt morot & purjolök serveras med kokt potatis

 **

Drumsticks med sötstark dippsås och sesamrostad potatis

 

Onsdag

Örtgratinerade flundrarullader med vitvinssås & potatispuré

**

Lammfärsbiffar med gult ärtris & tomatconcassé

 

Torsdag

Ugnshalstrad koljafilé med brynt smör & gräslök

**

Krämig nötköttsgryta med grönpeppar & kokt potatis

 

 Fredag

Fiskgryta med örtaioli & kräftstjärtar

**

Helstekt fläskkarré med ananas, skysås & bearnaise

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning