Lunchmeny V.33

Måndag

Hokifilé med gul currysås, basmatiris och ärtor

**

Helstekt fläskkarré med kantarellsås och kokt potatis

 

Tisdag

Lättrimmad kolja med kapris och rödbetor i brynt smör

**

Strimlad fransyska med vitlök, grönsaker och chili

 

Onsdag

Stekt strömming med citron, potatismos och rårörda lingon

**

Nötfärsbiffar med tzatziki och timjansrostad kulpotatis

 

Torsdag

Oliv och fetaostbakad sejfilé med tomatsås och bulgursallad

**

Kyckling och kalkongryta med sötpotatis och bönor

**

Fredag

Fiskgryta med saffran, grönsaker och vitlöksaioli

**

Grillad flankstek med rostad potatis, skysås och majs

 

 

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning