Lunchmeny V.33

Måndag
Panerad flundrafilé med örtremoulad och potatisstomp
**
Helstekt fläskkarré med kantarellsås och rostad kulpotatis

Tisdag
Ugnsbakad torsk med räkor samt salladslök i syrlig dillsås
**
Ostgratinerad köttfärslimpa med gräddsås och pressgurka

Onsdag
Lättrimmad sejfilé med kapris och rödbetor i brynt smör
**
Kycklinggryta med cashewnötter, vitlök och wokgrönsaker

Torsdag
Fiskgryta med vitlök och chili samt vitlöksmajonnäs
**
Lammfärslasagne med soltorkad tomat & chevre

Fredag
Sesam & chilimarinerad lax i bit med kokos och ingefärssås
**
Helstekt fransyska med parmesanrostad potatis & bearnaise

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning