Lunchmeny v. 33

Lunchmeny V.33

 

Måndag

Panerad torsk med kall örtsås och dillkokt färskpotatis

**

Chorizo med söt bbq sås och vitlöksrostad potatis

 

Tisdag

Örtmarinerad sejfile med champinjon och persiljesås

**

Lammfärsbiffar med italiensk grönsaksragu och rostad plugg

 

Onsdag

Hokifile med  syrlig tomat & krondillsås toppad med skaldjur

**

Helstekt fläskcarre med röd currysås och sticklök

 

Torsdag

Kokt kolja med ljus ängsyresås och ruccolaslungad plugg

**

Indisk kycklinggryta masala med jasminris och koriander

 

 Fredag

Piripiri marinerad lax i ugn, med limeaioli och couscoussallad

**

Långstekt oxinnanlår med frästa sockerärtor och bearnaise

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning