Lunchmeny v. 33
Lunchmeny V.33
Måndag
Panerad torsk med kall örtsås och dillkokt färskpotatis
**
Chorizo med söt bbq sås och vitlöksrostad potatis
Tisdag
Örtmarinerad sejfile med champinjon och persiljesås
**
Lammfärsbiffar med italiensk grönsaksragu och rostad plugg
Onsdag
Hokifile med syrlig tomat & krondillsås toppad med skaldjur
**
Helstekt fläskcarre med röd currysås och sticklök
Torsdag
Kokt kolja med ljus ängsyresås och ruccolaslungad plugg
**
Indisk kycklinggryta masala med jasminris och koriander
Fredag
Piripiri marinerad lax i ugn, med limeaioli och couscoussallad
**
Långstekt oxinnanlår med frästa sockerärtor och bearnaise
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning