Lunchmeny V.32

 

Måndag

Dubbelpanerad torsk med remouladsås och kokt potatis

**

Grillad majskyckling med pastasallad och solrospesto

 

Tisdag

Ugnsbakad sejfilé med fetaostbakade rotsaker & vitlökscremé

**

Helstekt fläskkarré med kantarellsås och rostad färskplugg

 

Onsdag

Rullad flundra med spenat och färska örter samt färskplugg

**

Ostgratinerad lasagne med stark tomatsås

 

Torsdag

Ugnsbakad kolja med terriyakisås samt basmatiris med ananas

**

Syrliga isterband med rödbetor, senap och stuvad potatis

 

Fredag

Fiskgryta med kokosgrädde, sötpotatis, vitlök och chili

**

Kalvfärsbiffar med gräddsås, pressgurka och gelé

 

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegansk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning