Lunchmeny V.32
Måndag
Dubbelpanerad torsk med remouladsås och kokt potatis
**
Grillad majskyckling med pastasallad och solrospesto
Tisdag
Ugnsbakad sejfilé med fetaostbakade rotsaker & vitlökscremé
**
Helstekt fläskkarré med kantarellsås och rostad färskplugg
Onsdag
Rullad flundra med spenat och färska örter samt färskplugg
**
Ostgratinerad lasagne med stark tomatsås
Torsdag
Ugnsbakad kolja med terriyakisås samt basmatiris med ananas
**
Syrliga isterband med rödbetor, senap och stuvad potatis
Fredag
Fiskgryta med kokosgrädde, sötpotatis, vitlök och chili
**
Kalvfärsbiffar med gräddsås, pressgurka och gelé
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegansk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning