Lunchmeny V.3

Måndag
Fisklåda med skaldjur och dill samt potatismos med lagrad ost
**
Isterband med senapsstuvad potatis och rödbetor

Tisdag
Torsk med sås på citrongräs & kokosgrädde samt ingefärsris
**
Gårdskyckling med krämig svamprissotto och skysås

Onsdag
Tempurafriterad alaska pollock med soyadipp och sötsursås
**
Kalvgryta med rotfrukter och pepparrot samt kokt potatis

Torsdag
Basilikabakad sejfilé med smörfräst zuccini och kronärtskocka
**
Plommonspäckad fläskkarré med gräddsås och potatismos

Fredag
Hoki med indisk yoghurtsås, grönsaker och basmatiris
**
Helstekt biff med rostade rotsaker,skysås och chilismör

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning