Lunchmeny V.3
Måndag
Fisklåda med skaldjur och dill samt potatismos med lagrad ost
**
Isterband med senapsstuvad potatis och rödbetor
Tisdag
Torsk med sås på citrongräs & kokosgrädde samt ingefärsris
**
Gårdskyckling med krämig svamprissotto och skysås
Onsdag
Tempurafriterad alaska pollock med soyadipp och sötsursås
**
Kalvgryta med rotfrukter och pepparrot samt kokt potatis
Torsdag
Basilikabakad sejfilé med smörfräst zuccini och kronärtskocka
**
Plommonspäckad fläskkarré med gräddsås och potatismos
Fredag
Hoki med indisk yoghurtsås, grönsaker och basmatiris
**
Helstekt biff med rostade rotsaker,skysås och chilismör
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning