Lunchmeny V.3

Måndag

Koljafilé med brynt smör, färsk pepparrot och örter

**

Tandoorimarinerat majskycklingbröst med myntayoghurt

 

Tisdag

Ugnsbakad sejfilé med dragon & senapssås samt potatismos

**

Chorizo med persiljerostad potatis och barbequesky

 

Onsdag

Hokifilé med gul currysås samt potatis och grönsakspytt

**

Biff Lindström med skysås, stekt potatis och persilja

 

Torsdag

Kokt lubbfilé med krämig tomat & dillsås samt kokplugg

**

Högrevsgryta med grönpeppar och syltlök samt potatismos

 

Fredag

Fiskgryta med harissa och färska örter samt limeaioli

**

Helstekt kalv med vitlök & rosmarinsrostade rotsaker

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning