Lunchmeny V.27

 

Måndag

Panerad torsk med ört & vitlöksmajonnäs samt potäter

**

Helstekt fläskkarré med krämig svampsås och sticklök

 

Tisdag

Sejfilé med mango- chutney ,wokade grönsaker och basmatiris

**

Högrevsgryta med primörgrönsaker och grönpepparsås

 

Onsdag

Alaska Pollock med vitvinssås och ångade grönsaker

**

Chilibiffar med rostad potatis och vitlökssås med fetaost

 

Torsdag

Fiskgryta med citrus, fänkål och sparris samt kokt potatis

**

Kycklinglårfilé med ricotta & spenat pasta samt röd pesto

 

Fredag

Halstrad kummel med ramslökssås och dillslungad färskplugg

**
Honung & pepparbakad rostbiff med dijondoftande potatissallad

 

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning