Lunchmeny V.27
Måndag
Panerad torsk med ört & vitlöksmajonnäs samt potäter
**
Helstekt fläskkarré med krämig svampsås och sticklök
Tisdag
Sejfilé med mango- chutney ,wokade grönsaker och basmatiris
**
Högrevsgryta med primörgrönsaker och grönpepparsås
Onsdag
Alaska Pollock med vitvinssås och ångade grönsaker
**
Chilibiffar med rostad potatis och vitlökssås med fetaost
Torsdag
Fiskgryta med citrus, fänkål och sparris samt kokt potatis
**
Kycklinglårfilé med ricotta & spenat pasta samt röd pesto
Fredag
Halstrad kummel med ramslökssås och dillslungad färskplugg
**
Honung & pepparbakad rostbiff med dijondoftande potatissallad
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning