Lunchmeny V.26
Måndag
Hokifilé med Garam Masalasås, frästa grönsaker och kokt ris
**
Lammsalciccia med skysås, parmesanrostad potatis och ruccola
Tisdag
Kolja med smör och vitlöksbakade rödbetor samt kokt potatis
**
Örtbrässerade kalkonbröst med svampsås och potatisstomp
Onsdag
Stekt strömming med skirat smör, rårörda lingon & potatismos
**
Nötfärsbiffar med vitlök, fetaost och paprika samt skysås
Torsdag
Pankopanerad Alaska Pollock med remouladsås & kokt plugg
**
Burgundisk gryta på högrev och rotsaker, smålök och svamp
Fredag
Fiskgryta med grön curry, grönsaker och limeyoghurt
**
Rosastekt kalvrostbiff med rotfruktsgratäng och timjansky
Vi har öppet för lunch fram till den 6 Juli, därefter stängt i 4 veckor.(v.28-31)
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning