Lunchmeny v.26

Måndag
Helstekt fläskcarré med svampsky & Alacacepuré
**
Ugnsbakad sejfilé med krämig dill & kräftsås
Tisdag
Stekt majskyckling med rödcurrysås & krispiga grönsaker
**
Hokifilé med gräddkokta morötter & färskpotatis
Onsdag
Köttfärslimpa med fetaost, rostad potatis & kall sås smaksatt med vitlök & soltorkad tomat
**
Pocherad torskfilé med skirat smör, riven pepparrot, ägg & dill
Torsdag
HOT beefchili med hackad rödlök, gräddfil & nachos
**
Panerad koljafilé med curryremoulad, citron & kokt potatis
Fredag
Helstekt fransyska med chilibea serveras med vitlök/paprikarostad potatis
**
Ugnshalstrad laxfilé med sauce verte & kokt färskpotatis

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning