Lunchmeny V.25
V.25
Måndag
Lax & skaldjurfärserad flundrafilé med gräslökssås och
pommes duchesse
BBQ stekt fläskkarré med rödvinssås, vitlökssmör och vitlöksstekt potatis
Veckans husman: Högrevschili med gräddfil
Veg: Svampgryta med rotfrukter och betor
Tisdag
Lök & pankostekt fiskfilé med citroncréme och
dillhalstrad potatis
Salsicciafylld pannbiff med rostad vitlökssås och potatisgratäng
Veckans husman: Högrevschili med
gräddfil
Veg: Lins och böngryta med saffran och vitt vin
Onsdag
Teriyakilax ”Aburi” med wasabimajjo, chilidipp och fried rice
Helstekt kalvytterfilé med skogsvampssås och råstekt potatis
Veckans husman: Högrevschili med
gräddfil
Veg: Sprödstekt quorn med
citron§créme
Torsdag
Soppa och pannkaksbuffé
ät så mycket du vill
Torsk ”Florentine” med parmesankryddad potatispuré
Friterat kycklinglår med rostad majsaioli och råstekt potatis
Veckans husman: Högrevschili med
gräddfil
Veg: Rostad rotfruktsgryta
Fredag
STÄNGT
GLAD MIDSOMMAR