Lunchmeny V.24
Måndag
Tempurabakad torskfilé med remouladsås och dillkokt potatis
**
Kycklingspett med söt soyasås och ingefärskokt ris
Tisdag
Ugnsbakad sejfilé med frästa champinjoner och grönsaker
**
Helstekt svensk fläskkarré med skysås, rostplugg och äppelmos
Onsdag
Alaska pollock med kokt och tärnat ägg, citronbit & brynt smör
**
Kreolsk gryta med kyckling & korv samt tomat, smålök och ris
Torsdag
Senapsmarinerad strömming med skirat smör och potatismos
**
Pasta med köttfärssås och riven mozzarella samt vitlökscremé
Fredag
Fiskgryta med saffran, vitlök, grönsaker och aioli
**
Skivad rostbiff med dijondoftande potatissallad och sparris
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning