Lunchmeny V.24

Måndag

Tempura bakad torsk med ört & vitlöksremoulad, kokt plugg

**
Syrliga Isterband med potatismos, skysås och rödbetor

 

Tisdag

Sejfilé med het tomatsås och timjanrostad potatis

**

Kycklinglårfilé med krämig gul currysås och kokt ris

 

Onsdag

Flundrarullader med sauterad lök samt grädde & ädelost

**

Köttfärsbiffar med grönpepparsås och potatisstomp

 

Torsdag

Kummel med vitlökschampinjoner och sauterad zuccini

**

Kalvgryta med dill och knippmorot samt kokt färskplugg

 

Fredag

Krämig fisk & skaldjursgryta med blåskal och saffransaioli

**

Helstekt fläskkarre med ananas, skysås och chilirostad plugg

 

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning