Lunchmeny V.24

 

 

Måndag

Panerad flundrafilé med curryremoulad & citronbit

**

Drumsticks med BBQ-sås & timjansrostad potatis

 

Tisdag

Sejfilé med kokt ägg- & persiljesås samt färskpotatis

**

Helstekt fläskytterfilé med gräddsås & pressgurka

 

Onsdag

Hokifilé med krämig champinjonsås, purjolök & kokt potatis

**

Klassisk lasagne al forno med riven parmesan & basilika

 

Torsdag

Ugnskokt torskfilé med brynt smör & färska örter

**

Kalv i dill med morötter & kokt färskpotatis

 

                                        Fredag

Lax i bit med grön currysås & basmatiris

**

Helstekt fransyska med bearnaise & klyftpotatis

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning