Lunchmeny v.23

Måndag
Köttfärslimpa med tomat & fetaostsky samt stomp
**
Fiskgryta med röd currysås & basmatiris
Tisdag
Tempurabakad koljafile med karibisk aioli & ris
**
Stekt majskycklingfilé med champinjon & sparrissås
Onsdag
Helstekt fläskkarré med ingefärs-terriyaki, ris & grönsaker
**
Pocherad torskfilé med skirat smör, pepparrot, räkor & ägg
Torsdag
Italiensk korv smaksatt med timjan & citron serveras med ljummen fransk potatissallad
**
Pocherad sejfilé med fänkålsmusselsås & kokt färskpotatis
Fredag
Helstekt fransyska med bearnaise & rostad färskpotatis
**
Ugnsbakad lax med krämig vitvinssås, grönsaker & kokt färskpotatis

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning