Lunchmeny V.22
Måndag
Panerad flundra med färskostsremoulad och kokt plugg
**
Chorizo med skysås samt vitlök & timjansrostad potatis
Tisdag
Hokifilé med teriyakisås, sticklök och ingefärskokt ris
**
Helstekt, kryddad fläskkarré med gräddsås och äppelmos
Onsdag
Stekt strömming med brynt smör, dill och potatismos
**
Viltfärsbiffar med svampsås och honungsrostade rotsaker
Torsdag
Sejfile med tomat och koriandersås samt frästa grönsaker
**
Kycklinggryta med indiska toner samt kokt ris med solrosfrön
Fredag
Fiskgryta med saffran, vitlök och färska örter samt aioli
**
Rosastekt kalvrostbiff med rödvinssås och tzatziki
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning