Lunchmeny V.22

Måndag

Panerad flundra med färskostsremoulad och kokt plugg

**

Chorizo med skysås samt vitlök & timjansrostad potatis

 

Tisdag

Hokifilé med teriyakisås, sticklök och ingefärskokt ris

**

Helstekt, kryddad fläskkarré med gräddsås och äppelmos

 

Onsdag

Stekt strömming med brynt smör, dill och potatismos

**

Viltfärsbiffar med svampsås och honungsrostade rotsaker

 

Torsdag

Sejfile med tomat och koriandersås samt frästa grönsaker

**

Kycklinggryta med indiska toner samt kokt ris med solrosfrön

 

Fredag

Fiskgryta med saffran, vitlök och färska örter samt aioli

**

Rosastekt kalvrostbiff med rödvinssås och tzatziki

 

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning