Lunchmeny V.22
Måndag
Sprödbakad torsk med gurkmajjo, citronbit & kokt potatis
**
Kycklinglårfilé med rödvinssky & vitlöksfrästa champinjoner
Tisdag
Ugnsbakad skrubbafilé med kokt ägg & persiljesås
**
Helstekt fläskkarré med koreansk BBQ-sås & kokt ris
Onsdag
Sejfilé med teriyakisås & chiliwokade grönsaker
**
Köttfärslimpa med kapris & bacon samt potatismos
Torsdag
Spättafilé med krämig tomat & krondillsås serveras med ris
**
Gryta på kalv med vårprimörer & färska örter, kokt potatis
Fredag
Fiskgryta med färska örter, chili, vitlök & aioli
**
Helstekt fransyska med rostade rotsaker & bearnaise
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning