Lunchmeny V.22

Måndag

Sprödbakad torsk med gurkmajjo, citronbit & kokt potatis

**

Kycklinglårfilé med rödvinssky & vitlöksfrästa champinjoner

Tisdag

Ugnsbakad skrubbafilé med kokt ägg & persiljesås

**

Helstekt fläskkarré med koreansk BBQ-sås & kokt ris

 

Onsdag

Sejfilé med teriyakisås & chiliwokade grönsaker

**

Köttfärslimpa med kapris & bacon samt potatismos

 

Torsdag

Spättafilé med krämig tomat & krondillsås serveras med ris

**

Gryta på kalv med vårprimörer & färska örter, kokt potatis

 

                                        Fredag

Fiskgryta med färska örter, chili, vitlök & aioli

**

Helstekt fransyska med rostade rotsaker & bearnaise

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning